Veckans tema är ”Skräck”

Ett efterfrågat tema har varit ”Skräck”. Så nu kör vi på det medans vi fortfarande har lite mörker och kyla att jobba med. För det KAN ju vara bra ingredienser? Vad vet jag… Du är välkommen med ditt bidrag (1 bidrag – se nedan) söndagen den 20 februari.http://www.flickr.com/photos/neilkrug/3934372897/

”NEW RELIGION” AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by Neil Krug

NYTT – 1 BIDRAG PER DELTAGARE
Vi är nu många medlemmar på Fotosöndag och bidragen till varje veckas tema blir fler och fler. Självklart är det fantastiskt roligt att vi växer. Men antalet bidrag gör att det ibland kan kännas svårt att hinna med att titta på alla bidrag, än mer hinna kommentera.
Så vi testar att göra en begränsning till ett bidrag per deltagare. Ni får gärna lämna feedback sen på hur ni tycker det fungerar och gör då det helst på Flickr. Jag tackar Jens Rydén som lyfte diskussionen här och stärkte en tanke som jag haft sen strax innan jul. Och 1 bidrag/deltagare kan vara en lösning för en tid framöver.
Som vanligt kan du ju såklart ladda upp tio eller hundra ytterligare foton på temat på ditt eget Flickr-konto eller på din blogg. Du kan också lägga en länk till övriga foton du tagit på temat, i beskrivningen av det foto som du väljer att posta i Flickrgruppen Fotosöndag.http://www.flickr.com/photos/neilkrug/3543758532/in/set-72157613119916582/

”PULP ART BOOK” AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by Neil Krug

GÖR SÅHÄR

Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.

  • Du taggar din bild med ”FS110220”, ”fotosondag” och ”skrack” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#skrack”. Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
  • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

/Maja & Mattiashttp://www.flickr.com/photos/neilkrug/3435264345/in/set-72157613119916582/

”PULP ART BOOK” AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by Neil Krug

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.