Om Fotosöndag

Ett tema i veckan – dina tolkningar!

Vi driver Fotosöndag – med tanken att vi tillsammans ska hitta inspiration och utvecklas till kreativare fotografer! Varje vecka fotar vi utifrån samma tema och ser hur andra tänker, tolkar och genomför sina idéer.

Alla är välkomna att delta. Proffsfotograf såväl som amatör. Fotografera med dyr utrustning eller din iPhone. Grundtanken är att alla kan lära av varandra  och att det är variationerna, tolkningarna av de teman som presenteras, som kommer vara hjärtat.

Temat kan vara allt! Något tekniskt, en känsla, en symbol eller ett uttryck. Möjligheterna är oändliga…

Det är inga krav på att man ska leverera bilder varje söndag. Vi fotar under veckan och postar på söndagarna.

Din bild laddar du upp på Flickr och lägger in i Flickr-gruppen “Fotosöndag“ under söndagen. Kommentera gärna på varandras foton för att hjälpa de andra medlemmarna att utvecklas som fotografer!

Bakgrund

2 maj 2010 startade Maja Larsson Fotosöndag på Twitter. Dagarna gick och allt fler ville hänga på och gillade idén. Under de fyra första söndagarna postades fotona med taggen #fotosondag. Mattias väckte sedan tanken på att ta det här vidare och tillsammans finns nu Fotosöndag här via bloggen, på Facebook, Twitter och på Google+.

Idag

Fotosöndag drivs idag av Annika Eriksson (@kaffalskare), Carita Artale (@CaritaCarre), Susanne Krönig (@ensligheten) och Lena Fredin (@LenaFredin)

Kontakt: info[a]fotosondag.se