Veckans tema är ”Trappa”

by Maja on 24 augusti, 2010

Temat

Dags för tema nr 17 sedan starten! Jag vet inte hur bra ledtrådarna på Twitter var, men ”Trappa” är det nya temat! Taggas helt enkelt #trappa och lämnas in på Flickr-gruppen Fotosöndag den 29 augusti.

Veckans reflektioner

Förra temat ”S-kurva” visade sig knepigare än jag trodde. Många uttryckte att det var utmanande att tänka ett extra varv, att inte bara fota av en ”S-form”. Hur det än var med det så landade många fina bidrag på Flickr. En del arrangerade ”S-kurvor” och en del av slumpen formade ”S”, som till exempel bilden av den bångstyriga hunden fotad av Vindpuss på Flickr.

Skurva

Här hittar du alla bidrag till föregående tema.

/Maja

Och som vanligt…

  • Du taggar din bild med ”fotosondag” och ”trappa” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och  i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in max 2 av dina bidrag och det först under söndagen!
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#trappa”. Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.

Leave a Comment

{ 2 comments… read them below or add one }

Danne (@dcarlbom) augusti 24, 2010 kl. 12:09

Oh spännande, inte många trappor som är den andra lik.
Ska bli kul att se hur folk lyckas variera detta.

Svara

Maja augusti 24, 2010 kl. 14:09

Kanske blir det mer variation i bildvinklar, komposition än i tolkningar? Håller med dig, det ska bli spännande att se! 🙂

Svara

Previous post:

Next post: