Bidrag till tema ”S-kurva”

Veckans tema var ”S-kurva”. Vad tyckte ni om temat? Ge oss gärna lite feedback i kommentarer nedan. Själv tyckte jag att det var lite knepigt att lösa. Kanske det hittills svåraste temat? Ikväll ska jag gå igenom och kommentera, ser fram emot det!

[flickr-gallery mode=”search” text=”skurva” group_id=”1381649@N25″ per_page=”100″]

Syns inte din bild ovan, kontrollera att du 1) lagt in den i flickr gruppen ”Fotosöndag” och 2) taggat den med temaordet ”skurva”. Från och med nu syns även bilder som inte har temaordet som tagg utan kanske i titel eller beskrivning. Men, tagga gärna med temaordet i fortsättningen ändå.

Nästa tema presenteras imorgon lunch, välkomna att kika in då. Här eller på Twitter!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Ulrica (Ullie) skriver:

  Absolut knepigt tema, jag fick fundera ett tag för att ge bilden en djupare dimension är ”bara” en s-kurva. Men jag gillar det, sätter framförallt bildtänket på prov vilket är både utmanade och utvecklande. Att se bortom temat men ändå behålla fokus är kul. Landade till slut och det blev en smashing hit på mitt flickr-konto. Då känns mödan verkligen väl värd 🙂

 2. Håkan skriver:

  Det var verkligen ett svårt tema, håller med Ullie att man vill hitta en dimension till i sina bilder än att hitta en S-kurva. Till skillnad från Ullie så lyckades inte jag med, men det är bara att ta nya tag 🙂

 3. Maja skriver:

  Kul att läsa era tankar kring temat!

  Upplevde också responsen via Twitter som att många tyckte att just ”S-kurva” var ett av de knepigare temana.

  Det är svårt att riktigt veta innan hur tema-förslagen mottas. Det är först när jag själv verkligen ska ta bilderna, tänka ut min egen idé som jag får en egentlig uppfattning. Sen är det såklart alltid olika från person till person.

  Respons här, på Twitter och Facebook är ovärderlig. Lär mig mycket av det som jag tar med i det fortsatta arbetet på Fotosöndag! 🙂 Tack!

 4. Hej jag bara undrar, är inte fotosöndag begränsad till foto? verkar som att en del digitala illustrationer har lämnats in som bidrag. Vad är egentligen reglerna kring sådana verk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.