Bidrag till tema ”S-kurva”

by Maja on 23 augusti, 2010

Veckans tema var ”S-kurva”. Vad tyckte ni om temat? Ge oss gärna lite feedback i kommentarer nedan. Själv tyckte jag att det var lite knepigt att lösa. Kanske det hittills svåraste temat? Ikväll ska jag gå igenom och kommentera, ser fram emot det!

Powered by Flickr Gallery

Syns inte din bild ovan, kontrollera att du 1) lagt in den i flickr gruppen ”Fotosöndag” och 2) taggat den med temaordet ”skurva”. Från och med nu syns även bilder som inte har temaordet som tagg utan kanske i titel eller beskrivning. Men, tagga gärna med temaordet i fortsättningen ändå.

Nästa tema presenteras imorgon lunch, välkomna att kika in då. Här eller på Twitter!

Leave a Comment

{ 5 comments… read them below or add one }

Ulrica (Ullie) augusti 23, 2010 kl. 10:41

Absolut knepigt tema, jag fick fundera ett tag för att ge bilden en djupare dimension är ”bara” en s-kurva. Men jag gillar det, sätter framförallt bildtänket på prov vilket är både utmanade och utvecklande. Att se bortom temat men ändå behålla fokus är kul. Landade till slut och det blev en smashing hit på mitt flickr-konto. Då känns mödan verkligen väl värd 🙂

Svara

Håkan augusti 23, 2010 kl. 15:09

Det var verkligen ett svårt tema, håller med Ullie att man vill hitta en dimension till i sina bilder än att hitta en S-kurva. Till skillnad från Ullie så lyckades inte jag med, men det är bara att ta nya tag 🙂

Svara

Maja augusti 24, 2010 kl. 10:57

Kul att läsa era tankar kring temat!

Upplevde också responsen via Twitter som att många tyckte att just ”S-kurva” var ett av de knepigare temana.

Det är svårt att riktigt veta innan hur tema-förslagen mottas. Det är först när jag själv verkligen ska ta bilderna, tänka ut min egen idé som jag får en egentlig uppfattning. Sen är det såklart alltid olika från person till person.

Respons här, på Twitter och Facebook är ovärderlig. Lär mig mycket av det som jag tar med i det fortsatta arbetet på Fotosöndag! 🙂 Tack!

Svara

Tobias Björkgren augusti 27, 2010 kl. 09:42

Hej jag bara undrar, är inte fotosöndag begränsad till foto? verkar som att en del digitala illustrationer har lämnats in som bidrag. Vad är egentligen reglerna kring sådana verk?

Svara

Maja augusti 27, 2010 kl. 13:38

Jo det är bara foto! Har missat det, ska kika in på Flickr. Tack för info. 🙂

Svara

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: