Veckans tema är ”Avtryck”

Veckans tema är ”Avtryck”. Varhelst vi går lämnar vi avtryck. Digitala såväl som analoga. Synliga avtryck men också osynliga…

Du har kanske noterat vårt samarbete med Feber. Sedan ett par veckor tillbaka finns ”Febers Fotosöndag-favoriter” som också innebär ett tillägg i gruppreglerna på Flickr, se längst ner i denna bloggpost. Gordon Andersson på Feber, väljer ut fem favoriter bland inlämnade bidrag och skriver några korta kommentarer som publiceras på Feber på tisdag eftermiddag. Kanske blir det din bild denna vecka? Här kan du läsa mer om samarbetet. 

Genus Equus, Subgenus Carpitus . .
”Genus Equus, Subgenus Carpitus . .”, AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by jef safi (writing)

 

TEMAT TAGGAS

 • FS120408
 • Avtryck
 • Fotosondag

GÖR SÅHÄR

 • Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.För att bilden ska bli sökbar och möjlig att plocka in i vårt bildspel under måndagen efter inlämnning så taggar du denna vecka din bild på Flickr med: ”FS120408”, ”Avtryck”, ”Fotosondag”.
 • Bidraget, fotot ska vara nytaget från det datum då temat släpps, fram till bidragen lämnas in på söndagen aktuell vecka.
 • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
 • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
 • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med: #fotosondag och #avtryck
 • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
 • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

NYTT  

 • När du lämnar in din bild i vår Flickrgrupp Fotosöndag godkänner du samtidigt att vi får publicera bilden på vår sajt och att Feber får publicera den i sammanhanget ”Febers Fotosöndag-favoriter”.

Grupp-reglerna i Flickr ser nu ut såhär

 1. Du ska ha tagit bilden själv. Den ska alltså vara i grunden fotografisk, men du får redigera den i ett bildbehandlingsprogram.
 2. Ladda upp en (1) bild per vecka och tema. Lämna in på söndagen först!
 3. Tagga din bild enligt instruktioner på fotosondag.se
 4. När du lämnar in din bild i denna grupp godkänner du också att vi använder den i blogginlägg på Fotosöndag samt att Feber Foto använder din bild i sammanhanget: ”Febers Fotosöndag-favoriter”.

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du läsa mer här.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. P.O. Arnäs skriver:

  😀

  Tro det eller ej, men samtidigt som jag öppnade sidan för att kolla vilket tema som gällde denna vecka så lyssnade jag på låten Avtryck med Kent…

 2. Katinka skriver:

  Hejsan, Kan inte hitta några kommentarer på feber.se Har de tagit påsklov?

 3. Mikael Tigerström skriver:

  ”Gordon Andersson på Feber, väljer ut fem favoriter bland inlämnade bidrag och skriver några korta kommentarer som publiceras på Feber på tisdag eftermiddag. ”

  Har något missförstånd blåst upp?
  //Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.