Inte en söndag utan CJ i våra tankar

Du gillar kanske också...

24 svar

 1. Pierre skriver:

  En mycket fin hyllning här på FS till en av de mest kreativa fotografer vars bilder jag också uppskattat väldigt väldigt mycket. Vila i frid Jörgen!

 2. Janna skriver:

  Nu gråter jag på riktigt, så tragiskt 🙁

  Jag hade precis ”hittat” honom och han blev snabbt en favorit. Så kreativ och uttrycksfull. Han kommer att lämna ett stort tomrum 🙁

 3. Mattias @jetuma skriver:

  Jag är chockad och ögonen fylls med tårar när jag läser inlägget. Har aldrig träffat Jörgen, men hans bilder och de kommentarer han lämnat på mina bilder har gjort stort avtryck och skapat en relation som inte behöver en muntlig dialog. Nu blev jag riktigt ledsen och jag kommer sakna honom mycket! Fint skrivet Maja!

 4. Jonas skriver:

  Mycket tråkigt att läsa, tack till familj och Maja som beskrev för oss som inte kände honom mer än här. Vila i frid Jörgen…

 5. Sara skriver:

  Så sorgligt. Kommer sakna hans underbara tolkningar och otroligt fina bilder.
  Vila i frid.

 6. Kine skriver:

  Väldigt ledsamt att höra, jag uppskattade CJ:s bilder och kommentarer väldigt mycket. Maja, du sätter pricken över i:et angående hans stil, fint berättat.
  Vila i frid

 7. Fredde @darksidedesign skriver:

  Så otroligt sorgligt. Ord kan inte beskriva en människa, känsla eller denna ofattbara saknad. Tre punkter kan inleda tomrummet efter Jörgen.

  Vila i frid fotografen

  /Fredde

  • Peter/ptrlx skriver:

   Mycket tråkigt, jag kommer att sakna hans bilder och framförallt hans kommentarer. Han hade alltid något fint att säga om alla bilder i fotosöndag. En generös man.
   Vila i frid

   • MonicaSE skriver:

    Dette var fryktelig triste nyheter å lese. Han ble tidlig en virkelig stor favoritt og ”forbilde”, med sine geniale, kreative ideer og uttrykk, og jeg har gledet meg over hver ny opplasting bl.a. til hans ”My 52 square project” Han utmerket seg også med sine humoristiske og gode kommentarer han ga til alle. Selv uten å kjenne ham personlig, føles det nesten som å ha mistet en venn. Flotte ord og godt skrevet Maja
    Hvil i fred

 8. Tack Maja, för inlägget. Jörgens insats i Fotosöndag var enorm, alltid med, alltid närvarande. Han kommenterade alltid på alla bilder insiktsfullt och personlig. Jag tror att alla som var med i Fotosöndag fick en relation till Jörgen genom hans underbara bilder, så genomtänkta och förnurliga. Välkomponerade och insiktsfullt kluriga. Jag kommer sakna honom som fotograf, men även som en av dem som alltid tog sig tid att stanna av vid alla andras bilder, kommentera och tolka, fundera och skriva en rad.

  Mina tankar är med hans familj. /Kristina

 9. Jens Rydén skriver:

  Du formulerar det så väl Maja. Varenda ord skriver jag under på. Jörgen har alltid varit en av mina personliga favoriter i Fotosöndag-gänget. En som jag har bollat idéer och diskuterat bilder med privat. Hans kreativitet låg på ett plan som jag uppskattar enormt. En intelligens och snillrik tolkning på tema. Hans egna serie med ett självporträtt i veckan över 52 veckor har varit en av mina stående aktiviteter varje vecka. Helt briljanta foto.

  Det går aldrig att ersätta en människa och Jörgen kommer för alltid att vara saknad på flera sätt. Som Maja skriver, får vi glädjas åt alla bilder han lämnar kvar till oss. En fin människa har lämnat oss. Låt oss hedra honom och ta hand om varandra genom välvillighet och peppande kommentarer. Låt kreativiteten flöda!

  Jörgen du fattas oss. <3

 10. Ing-Britt Viberg skriver:

  TACK ALLA, Jörgens fotovänner ni bär oss i vår sorg

  Mamma, Pappa och Mikael

 11. Moniqa skriver:

  Nämen! Så sorgligt att läsa, men fint skrivet! Och nästan kusligt när man ser temat för söndag: Farväl…

  • Maja skriver:

   Temat är valt efter jag fick beskedet. Ett tema som för de som kände Jörgen, kan öppna för en möjlighet att på ett fint sätt säga hejdå genom en bild på söndag. För de som inte kände Jörgen så fungerar temat ändå, precis som vanligt.

 12. Katinka skriver:

  Nej! Hur är det möjligt? Han var ju med oss i söndags, med en lika klurig och speciell bild som vanligt. Jag kände inte Jörgen personligen men uppskattade som alla andra den vänlighet och värme som lyste igenom i kommentarerna. Tack Maja för dina ord, hoppas Jörgen slapp lida.

 13. Carl skriver:

  Det var fint skrivet av dig Maja

  /Carl

 14. Göran skriver:

  Maja, starkt skrivet! Vi är ändå lyckliga som fick ha Jörgen ibland oss och ta del av hans fantastiska bilder, humor och att han tog sig tid att kommentera och samtala om både andras och sina egna bilder. Jörgen är och var en stor inspiratör!

  Det blir tomt utan honom. Sänder också en särskild hälsning till hans familj!

 15. Henrik_P skriver:

  Först och främst så blev jag chockad! CJ känner man givetvis igen då han alltid hade något att säga om varje bidrag och hans bilder drog till sig mina blickar väldigt ofta. Att få läsa att han nu lämnat oss är väldigt tråkigt.
  Vila i frid Jörgen!

 16. Cattis skriver:

  Gråter på riktigt! Kände honom inte, men känner ändå starkt för honom…

  Han var en av mina favoriter, kommenterade alltid bidragen och var en eldsjäl i Fotosöndag… VILA I FRID JÖRGEN!

 17. Kattis skriver:

  Otroligt vackert skrivet… Tänker på familj & vänner

 18. Molly skriver:

  Your method of telling everything in this article is really pleasant, all be capable of easily understand it, Thanks a lot.

 19. Nexus One up top, and bottom of the back sides. The Guardian of Turkish Cypriot Organisations from 1958 to
  1960 and President of the Republic. These vouchers grant clients with 10% to 20% discount on the Paphos Car Hire
  companies with perfect customer friendly behavior.
  If you have pre-booked a Dare es Salaam Tanzania holiday as soon as you add a Windows Live
  ID, though it’s a minor improvement over the 4 S. Generally, companies offering one way paphos car hire, find out as much as tourists.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.