Veckans tema är ”Rock ‘n roll”

by Maja on 14 december, 2010

Dags för årets nästsista tema. Även denna gång kommer temaförslaget från en av alla engagerade deltagare. Ett efterlängtat tema för Johan Larkander, som varit med sedan uppstarten av Fotosöndag och önskat temat ”Rock ‘n roll”. Nu du Johan, kör vi!

69 Hard
”Hard 69”, Copyright All rights reserved by beta75.se

  • Du taggar din bild med ”FS101219”, ”fotosondag” och ”rocknroll” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in max 2 av dina bidrag och först på söndagen.
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#rocknroll”. Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.

Fotosöndag Tema Karaktär #1
”Fotosöndag Tema Karaktär #1”, Copyright All rights reserved by Niklas Wikström

Rock ‘n roll behöver ju inte bara tolkas genom konsertbilder, men vi gillade energin i de här bilderna och det kan vi behöva de här sista dagarna innan jul, ledighet och vila. Eller hur? Ös in i dina bidrag under fjärde advent. Den 19 december.

/Maja & Mattias

Leave a Comment

{ 4 comments… read them below or add one }

Linda december 17, 2010 kl. 00:25

Vilket härligt tema!

Svara

Maja december 18, 2010 kl. 13:17

Kul att du gillar!

Svara

Johan Larkander december 19, 2010 kl. 16:30

Ja du Maja, nog kördes det på detta tema! Vilka skitiga, rockiga, fina, kreativa, obegripliga och underbara bidrag det kom in. Fast å andra sidan, med ett sådant gäng hade någon förväntat sig något annat?

Svara

Maja december 19, 2010 kl. 16:43

Jag har fortfarande inte kollat. Har inte ens fotat mitt egna bidrag än. Men ska. Blir sista minuten. 😀 Men är otroligt nyfiken nu när du skriver så. Ja, vilket gäng. Helt fantastiskt! Och snart 500 medlemmar… Wow!

Svara

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: