Vinnare av biljett till Photoshop day 2013

Förra veckan presenterade vi tema ”Automatik” med möjlighet att vinna en biljett till Photoshop day 2013. Dagen anordnas i Malmö, Göteborg och Stockholm under oktober månad.

Vi på Fotosöndag, Maja, Mattias och Joakim har tillsammans med Tomas Holmqvist från Batteri kommunikation agerat jury denna gång.

Vi har tillsammans valt ut det bidrag vi tycker är det bästa utifrån temat. Vinnaren av en biljett till Photoshop day är Emma Forslund med bidraget ”Robot”.

”Robot” är en bild vi inte sett tidigare. Vi faller för den smått lustiga lilla roboten som står i ett fint motljus. Den är mänsklig men också ”automatik”. En mänsklig maskin, det är ett intressant bildinnehåll och väcker många tankar om hur vi lever våra liv till viss del programmerade att utföra uppgifter. Att det sedan står ”robot” på den, som för att förklara något helt uppenbart – det får oss att le.

Emma Forslund – du får en biljett på valfri ort i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Du tar själv kontakt med Batteri Kommunikation och meddelar vilken ort du önskar delta på.

Vill du se fler foton av Emma så hittar du hennes Flickr här!

Robot

Copyright All rights reserved by fröken F

Trevlig fotovecka! / Maja, Mattias och Joakim

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.