Veckans tema är “samling”

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Daniel Castor skriver:

  Hej
  Först och främst ett stort tack för den tid och det engagemang som ni som administrerar Fotosöndag lägger ned på det här. Fantastiskt kul med människor som gör det möjligt för oss andra att utvecklas och ha roligt, utan att vi behöver göra mer än sticka ut och ta lite foton. Tummen upp!

  En tanke: Jag tycker om teman som ger flera olika tolkningsmöjligheter. Det är för mig en del i utmaningen att idissla och provtänka kring veckans tema för att sedan se var man landar innan man tar bilden. Detta begränsas när det i presentationen av veckans tema ges en eller flera bilder/förklaringar till temat. Jag får en färdig tolkning, vilket gör att den kanske roligaste delen av utmaningen försvinner. För egen del läser jag gärna både er och andras tolkningar, men helst först efter att veckans bilder är tagna och uppladdade.

  Jag inser samtidigt att andra människor kanske kanske tycker och tänker helt annorlunda kring det här. Oavsett hur ni väljer att göra framöver så vill understryka att jag i första hand är tacksam för ert arbete.

  Allt gott!
  Daniel (som sporadiskt, men dock, lägger upp bilder på fotosöndag).

  • Carita Artale skriver:

   Hej Daniel.
   Tack så jätte mycket för dina fina ord om Fotosöndag, det betyder mycket för alla oss som jobbar med gruppen. Ett stort tack för din feedback och om hur du upplever processen kring att ta en bild till veckans tema och hur du känner inför själva uppläggningen. Förstod jag rätt, att du hellre vill att vi inte ger exempel på hur vi tänkt ut temat? Vi ska definitivt tänka ut en strategi kring detta och se om vi kan ge mindre exempel och istället satsa mera på att benämna själva temat.

   Fotosöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.