Veckans tema är ”S-kurva”

Temat

”S-kurva” är nya temat! Taggas dock utan bindestreck ”skurva”. Inlämning under söndagen den 22 augusti.

S-kurva är alltså själva formen som vi ska leta efter. Det kan vara en väg, ett rep, kanske en orm eller något annat som har formen av ett S, helt enkelt. Inte krångligare än så.

Veckans reflektioner

Den här veckan räknar jag till 123 inlämnade bidrag på temat. Just färgteman är extra kul att se samlat tycker jag. Det blir en tydlig stor massa som tillsammans visar upp hela färgspektrat. Det gula är färgspektrat är ju det kortaste  men ändå ser vi en stor variation i färgen. Från den dämpade och murriga gula i åkern (Pierrepox) och spagettin (Vindobonas), till den klara och starka i äggulan (Knusselboskan) och vidare till det ljusaste ljusa gula i till exempel Flowervalley´s bidrag.

Jag har själv inte hunnit kommentera de gula bilderna än, ska krypa upp i sängen med datorn och sätta mig med det nu. Tror det och en kopp te kan kurera förkylningen. Energigivande och rofyllt på samma gång. Att gå igenom bidragen i början av veckan, vanligtvis måndagen för mig, har blivit en rutin jag verkligen ser fram emot. Det ger mig så otroligt mycket att titta på alla dessa bilder.

I skrivandets stund har vi i Flickrgruppen nu 229 medlemmar och totalt 1053 inlämnade bidrag. På Twitter har vi 232 followers och på Facebook är det 96 personer som gillar Fotosöndag. Det känns verkligen helt fantastiskt!

Roligt var också att träffa deltagare i Fotosöndag IRL under SSWC på Tjärö i helgen. Fick en hel del feedback och energi av de mötena. Tack ska ni ha. Det var tyvärr ingen session om foto… Det tycker jag vi får ändra på till nästa år. Då får vi ha en session om Fotosöndag kanske?!

/Maja

Och som vanligt…

  • Du taggar din bild med ”fotosondag” och ”skurva” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och  i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in max 2 av dina bidrag och först på söndagen.
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#skurva”. Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.