Tack för idag | FOTOMARATON

Du gillar kanske också...

45 svar

 1. Eric skriver:

  Tack för idag! Mycket frisk luft och inspiration. Keep up the good work;-)
  //Eric

 2. Lotta skriver:

  Hemma med influensa & hög feber och bara tagit foton inne pga det. Ändå varit jätteroligt och kanske extra utmanande just

 3. Janna skriver:

  Tack själva, det här var riktigt riktigt roligt 🙂

 4. En fin dag… en intensiv dag, som gav inspiration och vidgad reflektion… i efterhand skulle jag önska, att genomförandet fått mogna, men just där finns en viktig erfarenhetsmässig lärdom… och en förlösande njutning, i associationer och tankar… flyende ögonblick. Tack för en kreativ dag:-)

 5. Veronica skriver:

  Det var kul med uppdragen men det funkade inte att ladda upp bilderna på länken jag fick. Jag försökte flera gånger.

 6. Ania skriver:

  sammanfattning av dagen, fotomaraton.

 7. Uffe Johansson skriver:

  Otroligt kul, men svårt. Jag och ett par kompisar träffades elva, ett par timmar efter att första temat släppts, och sedan for vi runt på stan. Vilt diskuterande om hur an skulle tolka, vart vi skulle och vem som skulle kasta sig ut på gatan så vi kunde få en bild på temat ”krock”.

  Vi insåg dock att vi var galet ute, och att vi nog behövde öka blodsockernivån för att bli kreativa istället för galna, så det blev en skön paus på ett trevligt café.

  Klockan sprang iväg otroligt snabbt, och plötsligt var det dags att skiljas, var och en hem till sin dator, var och en med något tema kvar att fotografera. Och nu blev den dittills lugna dagen hetsig. Välja bilder, fixa, tanka upp och samtidigt kolla av Twitter vad som hänt… Pust – jag hann!

  Ett riktigt kul arraangemang, tror betydligt fler kommer vara med nästa gång, när snacket går. Mitt enda önskemål är lite mer tid efter sista temat, och varför itne en riktig mara, med kasnke tjugofyra bilder på ett dygn?

  • Maja skriver:

   Tack för härlig beskrivning. Rycks med i det du skriver! Fantastiskt roligt. 24 teman är en rolig idé. Vi får se, det kommer iaf bli fler maror och det är fantastiskt kul att så många hängde på första gången! Tack för din medverkan och din givande kommentar!

 8. marthanna skriver:

  Tack för en givande dag. Jag hade redan bestämt mig för att fota allt inne, och tvingade mannen och hunden att hjälpa till. Magnus var dessutom ett gott bollplank. Jag lärde mig mycket om kameran, hur jag tänker, och att jag behöver ett stativ. Tack så mycket!

  • Maja skriver:

   Ja, jag tror på begränsningar. De kan många gånger förenkla snarare än försvåra när det kommer till bildmakande! Tack för att du delar dina tankar!

 9. Jeanette Weick skriver:

  Å vad duktiga alla är!! Jättekul grej!
  Jag håller just på att lära mig inställningarna på kameran, ni vet det där med att gå ifrån den gröna med stort A 🙂 Anmälde mig men lyckades inte få till ngt vettigt alls idag, min mapp förblev tom!
  Jag får nog vara med och träna ett tag till och lägga upp ngt på söndagarna fortsättningsvis!
  Öva öva öva…

 10. Tommy Lund skriver:

  Tack så hemskt mycket för det superbt ordnade arrangemanget. Jag och min syster åkte runt hela stan efter bilder på de tema ni skickade ut. Vi började på söder och sedan var vi på alla stadsdelar i hela stockholm och även ute i kista och i sollentuna för att få ihop bilder som skulle passa på temat. Det var lite stressigt att man bara hade två timmar efter sista uppgiften men det var bara positivt för då måste man få bilden direkt i kameran och inte så mycket efterarbete hemma i datorn sen. Superkul att ni har genomfört första gången nu och jag ser fram emot nästa som kanske kan vara när det är lite varmare än nu. 😉 Har föresten lagt upp mina bilder som inte klarade ”cutten” på min flickr sida. Bit.ly/ygxLEl

  Tack Än en gång, så syns/hörs vi snart igen.
  Tommy

  • Maja skriver:

   Tack för din långa och fina kommentar! Blir så glad. Roligt att läsa om era upplevelser under dagen. Det blir säkert fler maror – det här var riktigt skoj, även bakom datorskärmen 😉 Tack igen för fin insats och kommentar.

 11. BeA skriver:

  Lite nervöst var det… att försöka få till bra tolkningar av orden!
  Men det var verkligen jätte roligt och jag är defenitivt en Ny Fotosöndag- följare!!
  Allt Gott! //BeA

 12. Joakim Berndes skriver:

  Tusen tack för en fantastisk dag! Helt underbart att få fota på det här sättet. Love it!

 13. Pessie skriver:

  Jätterolig idé! Vi har haft en toppendag med många skratt och fina bilder. Vore kul med lite fler omnämnanden än bara vinnarna, t.ex. bästa bild, bästa bildserie, bästa tematolkning, etc. Och så blev det tufft med tid på slutet så en timme till hade inte skadat! Men story tack för rolig dag!

 14. Mattias och Jenny skriver:

  Jag och dottern har haft en fantastiskt fin, rolig och inspirerande dag. Stort tack till alla er som arrangerat och gjort den här dagen möjlig! Ni är fantastiska!

 15. Marit Johansson skriver:

  Jag har haft riktigt roligt med kameran idag, men stressnivån var hög där på slutet när jag satt vid datorn. Men paniken är ju en bra drivkraft sägs det … 🙂
  Jag har skrivit om min dag här:
  http://maritjohansson.se/blogg/?p=5062

  • Maja skriver:

   Just tidsbegränsningen kan nog göra att man pressar sig lite extra. Tack för din kommentar och roligt att du bloggat om maran!

 16. Linda Silja skriver:

  Tusen tack för en härlig fotodag! Det var så roligt, hoppas det blir flera gånger.
  // Linda

 17. Anja skriver:

  Tack så mycket för arrangemanget och möjligheten att delta! Det blev en inspirerande och fin dag ute i de vårsoliga markerna i fotografiets tecken! Ser med spänning fram emot att alla andras bilder och önskar alla en fin fotovår!

  /Anja

 18. Jens Rydén skriver:

  Ett från hjärtat stort och varmt skånskt tack som fan för en helt underbart utmanande dag. Har samlat några intryck i en bloggpost: http://jensryden.wordpress.com/2012/02/26/fotomaraton-med-fotosondag/

 19. Magnus Attefall skriver:

  Det var otroligt roligt och jag fick upp, den lite tappade, lusten att fotografera igen! Tack! 🙂

 20. Daddyliving skriver:

  Det här var mitt första fotomaraton och jag blev lite förälskad. Normalt har jag sjukvinnarskalle men det här handlade om upplevelsen till 100%. Ett superstort tack till alla er bakom detta, enormt engagemang.

 21. Tack för en kul Lördag =), här har jag skrivit lite om min dag =).

  http://www.18-55.se/?p=3860

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.