Bidrag till temat ”Struktur”

Veckans tema ”Struktur” bjuder på en massa fina bidrag som vi samlar här i vanlig ordning. Alla bidrag som laddats upp och taggats med ”struktur” i vår grupp ”fotosöndag” på flickr visas nedan! Inspirerande är ju också att vi hela tiden blir fler och fler som deltar. På Twitter har vi nu passerat 200 followers vilket känns helt fantastiskt!
[flickr-gallery mode=”search” text=”struktur” group_id=”1381649@N25″ per_page=”100″]

En del postar bilder endast på twitter, så här är en twittersökning som visar länkar postade med hashtaggen #fotosondag och dessutom någon av taggarna #öppen, #oppen eller #open mellan söndag 18/7 och idag måndag 19/7.

Syns inte din bild ovan, kontrollera att du 1) lagt in den i flickr gruppen ”Fotosöndag” och 2) taggat den med temaordet ”struktur”. Från och med nu syns även bilder som inte har temaordet som tagg utan kanske i titel eller beskrivning. Men, tagga gärna med temaordet i fortsättningen ändå.

Nästa tema? Imorgon vid lunchtid dyker det upp här, på twitter och facebook. Håll utkik.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Många tjusiga bilder! Ser ut som att jag lyckades också:) Personligen så skulle jag dock gilla ifall bilderna vore länkade till bloggar. Nåja, bara min åsikt:)

  • Maja skriver:

   Tack för din kommentar! 🙂 Och visst är det många fina bidrag. Kopplade till bloggar? Vet inte om jag förstår dig helt rätt men…. Ja, men då skulle vi inte kunna samla alla bilder till vår hemsida vilket känns kul. Att se allt tillsammans. Det går såklart att lägga en länk från din flickr-sida in till dig blogg där du kanske har fler bilder till temat…

 2. Mari skriver:

  Jo, det är verkligen snyggt att se allas bidrag samlade!
  Med tiden så ”hajar” jag väl flickr också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.