Veckans tema är ”Glädje”

by Maja on 20 september, 2011

Den här veckan fotar vi på tema ”Glädje”. Det kan passa fint när höstmörkret kryper på kanske? Temat är fritt att tolka som alltid och du är välkommen med ditt bidrag söndagen den 25 september. Du lämnar in ditt bidrag på Flickr-gruppen Fotosöndag. Men läs vidare, denna vecka händer det lite mer…

SAMARBETEN

Vi driver Fotosöndag på vår fritid och har idag inga tankar på att tjäna pengar på sajten – däremot vill vi gärna gå plus minus noll. Vi har lite utgifter som vi gärna täcker. Därför kan ett och annat samarbete framöver dyka upp här på Fotosöndag. Vi hoppas förstås också att ni tycker det tillför något extra till Fotosöndagarna. Det kommer vara möjligt att bara delta med sitt bidrag som vanligt, om man föredrar det.

TAVLOGRAM.SE

Denna vecka har vi ett samarbete med Tavlogram.se. Vill du ha chans att få en utskriven och inramad fototavla – då lägger du till taggen ”TG2011gladje” efter de andra taggarna ”FS110925”, ”Gladje” och ”Fotosondag” denna vecka. Tavlogram.se erbjuder, utöver utskrift och inramning, också en möjlighet för fotografer att mot ersättning, bidra med bilder till sitt galleri. Längst ned kan du läsa mer om Tavlogram.se.

Efter söndagens inlämning kommer Tavlogram.se att välja ut ett bidrag som dom tycker bäst symboliserar tema ”Glädje”. Vi publicerar det här på Fotosöndags sajt söndagen den 2 oktober och ordnar så denne får sin utskrift och inramning!

TAGGAS

 • FS110925
 • Gladje
 • Fotosondag

och

 • TG2011gladje – Denna tagg lägger du till (utöver ovanstående) om du vill ha chansen att få en bild utskriven och inramad hos Tavlogram.se. Bilderna som taggas med denna tagg kommer också hämtas in på Tavlogram.se. Det innebär inte att de är till någon försäljning eller på annat sätt används, utan bara för att skriva om samarbetet på sajten.

GÖR SÅHÄR

Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.

 • Du taggar din bild med ”FS110925”, ”fotosondag” och ”gladje” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
 • Bidraget, fotot ska vara nytaget från det datum då temat släpps, fram till bidragen lämnas in på söndagen aktuell vecka.
 • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
 • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
 • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#gladje”.
 • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
 • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

och

 • TG2011gladje – Denna tagg lägger du till (utöver ovanstående) om du vill ha chansen att få en bild utskriven och inramad hos Tavlogram.se. Om du är med får du gärna sprida och dela med dig. Bilderna som taggas med denna tagg kommer också hämtas in på Tavlogram.se. Det innebär inte att de är till någon försäljning eller på annat sätt används, utan bara för att skriva om samarbetet på sajten.Hej!

Tavlogram.se säljer inglasade fototavlor och har glädje och omtanke som ledord. Vi trycker dina egna bilder, ramar in och skickar snabbt med hälsningskort till mottagare över hela världen.

 • För alla en uppskattad och genomtänkt present.
 • För företag en unik gåva vid speciella tillfällen.


 • En målsättning är att sprida fotointresset och erbjuda fotografer ett nytt sätt att nå ut med sina bilder. Tavlogram.se har imponerats av Fotosöndag och vill gärna stödja gruppen genom att sponsra med en utskriven och inramad fototavla till det bidrag som bäst beskriver veckans tema ”Glädje”.

  Följ oss gärna på Facebook!

  Hälsningar Per Arnesjö, grundare av Tavlogram.se
  Leave a Comment

  { 5 comments… read them below or add one }

  Katinka Bille Lindahl september 20, 2011 kl. 12:54

  Klart man unnar er att täcka era kostnader, mig skulle det inte alls störa om ni tjänade lite pengar dessutom. Men jag undrar bara vad detta betyder: ”Bilderna som taggas med denna tagg kommer också hämtas in på Tavlogram.se. ”
  Betyder det att min bild kommer att ingå i det urval av bilder som Tavlogram erbjuder sina kunder? Vad händer då med rättigheter, ersätttning etc? Kan ni förtydliga, tack!
  Vänliga hälsningar KAtinka

  Svara

  Maja september 20, 2011 kl. 13:28

  Hej! Tänk jag tyckte jag var så tydlig men där gick jag bet. Nej, det innebär inte att de kommer användas på det viset. Bara att de kanske vill visa samarbetet på sin sajt. 🙂 Eller hur Per Arnesjö?

  Svara

  Per Arnesjö september 20, 2011 kl. 14:00

  Hej! Inte alls tänkt att marknadsföra eller erbjuda kunder några bilder utan ett gemensamt önskemål. Det här att ”hämta bilder” via taggen är ett sätt att kunna presenterar de deltagande bilderna och på så sätt öka återkopplingen och intresset inte minst för Fotosöndag dit jag också hoppas att vi kan hjälpa till att driva trafik.

  Möjligheten att kunna deltaga med bilder i vårt galleri och vilka villkor som ska gälla är en separat fråga mellan fotografer och oss.

  Hoppas jag också kunde förtydliga:)

  Vänliga hälsningar Per Arnesjö

  Svara

  Maja september 20, 2011 kl. 14:10

  Det tror jag 🙂

  Svara

  Maja september 20, 2011 kl. 13:35

  Jag la in ett förtydligande om detta Katinka nu. Se text vid taggen, så tror jag det klarnar?

  Svara

  { 1 trackback }

  Previous post:

  Next post: