Reviderade regler för Fotosöndag

Inför att vi drar igång efter sommaren igen har vi passat på att revidera våra regler så att de är så klara och tydliga som möjligt och täcker in det vi brukar få frågor om. Fotosöndag är en gemenskap, ingen tävling, men vi vill att det ska vara lika för alla.

  • Du ska ha tagit bilden själv.
  • Bilden ska vara i grunden fotografisk, men du får redigera den i ett bildbehandlingsprogram.
  • Bilden ska vara tagen efter att vi har släppt temat (vanligen klockan 12 på tisdagen).
  • Ladda endast upp en (1) bild per vecka och tema. Om du postar flera i gruppen tar vi bort alla utan förvarning.
  • Ladda upp till Flickr och lämna in den i gruppen först på söndagen!
  • Tagga din bild enligt instruktionerna på fotosondag.se. Annars kommer den inte att komma med i bildvisningen på bloggen.
  • Att reposta d.v.s. ta bort och lägga till bilden under söndagen, är inte tillåtet, inte heller att byta bild. De raderas då utan förvarning.

Om du inte har tillgång till dator under söndagen kan du; – Posta den privat på Flickr i förväg och göra den publik och lägga den i gruppen under söndagen. – Föra över den till mobilen via någon molntjänst, t.ex. Dropbox, och posta den från mobilen på söndagen.

Och kom ihåg att Fotosöndag är en community som handlar om att utvecklas som fotograf. Kommentera några av de andra bidragen och kom gärna med konstruktiv kritik på ett vänligt sätt.

Nu ser vi fram emot en ny säsong med era bidrag på våra teman. Den 28 augusti är det äntligen dags för inlämning av sommartemat ”Sommarnöje”.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.