Veckans tolkningar på temat ”skal”

Veckans tolkningar på temat #skal".

Skal kan vara gjorda i/av alla möjliga olika material och konstruerade/formade i en rad olika skepnader. Tack alla som bidrog till veckans tema #skal – det var riktigt kul att ta del av era tolkningar på Flickr och i sociala medier. Imorgon (läs idag) hoppas vi kunna presentera ännu ett tema under förutsättning att vi har tekniken på vår sida. Binero, vårt webbhotell, har stora störningar just nu, vilket gör det hela en gnutta (läs med viss ironi) tungjobbat för stunden.

Veckans tema kommer att publiceras så fort vi har möjlighet till det. Just nu håller vi tummarna att det här inlägget går att publicera 🙂
Normalt publicerar vi ju som sagt ett nytt tema varje tisdag kl 12:00 här på bloggen, och skulle det inte dyka upp något vid den tidpunkten ber vi er att hålla ögonen öppna – förr förr, eller senare, kommer vi att avslöja veckans/söndagens tema.

Vi ses på Flickr och sociala medier.
/Annika, Carita & Susanne

Ps. Vi letar fortfarande efter någon som vill vara med och driva fotosöndag tillsammans med oss. Hör av dig till oss via Messenger eller skicka ett meddelande på Twitter om du är intresserad. Ds.

Korrekt taggar för att din bild ska vara med i bildspelet är:

  • FS190915
  • skal (in English ”shell”)
  • fotosondag

[flickr-gallery mode=”search” text=”FS190915″ group_id=”1381649@N25″ per_page=”150″]

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.