Veckans tema är ”röd”

Fancy, Old Fashioned Theater Seats
Fancy, Old Fashioned Theater Seats | Benjamin Thompson

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Krister Källström skriver:

  Hej
  Jag tycker ni skriver för mycket om temat. Ni skall skriva temat Röd och inget annat oavsett vad ni vill att vi skall tänka på. För min del tar ni död på kreativiteten och det ni skrivit fastnar i huvudet och blir mycket störande när jag försöker komma på något annorlunda. Alla som lägger bilder på fotosöndag är duktiga och vill givetvis vara ensamma om sin geniala tolkning av temat utan er hjälp.
  Lägg gärna ut min text och ert svar.

  • Annika Eriksson skriver:

   Hej Krister,
   Tack för dina synpunkter. Det är precis som du skriver, vi är alla olika och vissa tycker det är skönt att få lite kreativa tankar/tips kring det aktuella temat, medan andra, som du, hellre vill tolka själv. I Fotosöndag har vi alltid försökt lägga oss på en nivå som ska passa alla. Ett tips kan vara att endast läsa rubriken, där står det klart och tydligt vilket tema som är aktuellt. En annan aspekt till varför vi broderar ut texten är för att sökmotorer som Google älskar text, vilket är bra ur ett SEO-perspektiv. Vi vill ju att flera ska upptäcka Fotosöndag, och att få en bra träffbild på Google är A och O. Vi driver Fotosöndag helt ideellt och har inga medel till att köpa annonsplats vare sig på Google, Facebook eller Twitter för den delen.
   Med vänlig hälsning,
   Fotosöndags-gänget

   Ps. Ett tips är att surfa in på vår blogg. Där hittar du alltid det aktuella temat högst upp i den högra kolumnen, endast presenterad med en miniatyrbild och en rubrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.