Veckans tema är ”Glädje”

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Klart man unnar er att täcka era kostnader, mig skulle det inte alls störa om ni tjänade lite pengar dessutom. Men jag undrar bara vad detta betyder: ”Bilderna som taggas med denna tagg kommer också hämtas in på Tavlogram.se. ”
  Betyder det att min bild kommer att ingå i det urval av bilder som Tavlogram erbjuder sina kunder? Vad händer då med rättigheter, ersätttning etc? Kan ni förtydliga, tack!
  Vänliga hälsningar KAtinka

  • Maja skriver:

   Hej! Tänk jag tyckte jag var så tydlig men där gick jag bet. Nej, det innebär inte att de kommer användas på det viset. Bara att de kanske vill visa samarbetet på sin sajt. 🙂 Eller hur Per Arnesjö?

  • Per Arnesjö skriver:

   Hej! Inte alls tänkt att marknadsföra eller erbjuda kunder några bilder utan ett gemensamt önskemål. Det här att ”hämta bilder” via taggen är ett sätt att kunna presenterar de deltagande bilderna och på så sätt öka återkopplingen och intresset inte minst för Fotosöndag dit jag också hoppas att vi kan hjälpa till att driva trafik.

   Möjligheten att kunna deltaga med bilder i vårt galleri och vilka villkor som ska gälla är en separat fråga mellan fotografer och oss.

   Hoppas jag också kunde förtydliga:)

   Vänliga hälsningar Per Arnesjö

 2. Maja skriver:

  Jag la in ett förtydligande om detta Katinka nu. Se text vid taggen, så tror jag det klarnar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.