Samarbete med Feber

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Jens Rydén skriver:

  Nu har jag inte alls koll på det finstilta i Flickr men läste i förra veckan en artikel om att Flickr förhindrade att bilder där kunde länkas till Pinterest av rättighetsskäl. Har ni kollat så det är okej att länka till en vinstdrivande site? Inte för att vara sån utan bara för att inget knas ska drabba någon.

  • Jens Rydén skriver:

   Glömde ju…

   Riktigt kul med möjligheten, eller chansen, att få en mer givande kommentar än fin-bild-stuket. Uppskattas verkligen! Bra jobbat och tänkt.

  • Maja skriver:

   Tack för tips om det! Ska kolla det närmare.

  • Gordon Andersson skriver:

   Tjena! Kul att du gillar det! Vad gäller Pintrest så beror det på att användare där ”stjäl” folks bilder och att deras användaravtal inte riktigt är helt bra. De avsäger sig nämligen allt ansvar och därför har Flickr tagit bort att man kan pinna upphosrättsskyddat material. Att vi kan länka era bilder är lugnt så länge ni har godkänt det och därför har Maja skrivit in det i denna artikel samt flickr-gruppens regler 🙂

 2. Stefan skriver:

  Det låter jättekul, Gordon är duktig!

 3. Joakim Berndes skriver:

  Jätte roligt initiativ och kul att Gordon tar sig an detta som är en duktig fotograf och har mycket kunskap kring allt det tekniska. Detta ser vi fram emot.

  Välkommen in i gänget får man väl också säga till Gordon. =)

  // Joakim Berndes

 4. Pernilla skriver:

  Jag undrar om det finns några krav på formatet numera då, tex upplösning?

  • Maja skriver:

   Nej inga krav alls. Det är bara att fota som vanligt. Bilderna visas rätt små ändå på webben 🙂

 5. Jens Rydén skriver:

  Har funderat på en annan aspekt av den här möjligheten. Det finns bilder man av olika anledningar inte vill visa på en kommersiell webbplats. Vore det inte klokt att införa en tagg för Feber? Tänker att om man godkänner att bidraget visas på Feber taggar man helt enkelt bilden med ”Feber”.

  Bara en stilla fundering.

  • Maja skriver:

   Nej, vi har ju satt som regel nu att man godkänner att Feber publicerar den på sin sida i sammanhanget 5 favoriter. Det blir för mycket administration från vår sida annars.

   • Jens Rydén skriver:

    Okej. Har svårt att se hur det kan bli någon administration i och för sig. Handlar ju bara om att läsa ifall rätt taggning finns på bilden. Var bara en tanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.