Veckans tema är ”Självbild”

by Maja on 8 februari, 2011

Den här veckan fotar vi på tema ”Självbild”. Du är välkommen med ditt bidrag (1 bidrag – se nedan) söndagen den 13 februari.
NYTT – 1 BIDRAG PER DELTAGARE

Vi är nu många medlemmar på Fotosöndag och bidragen till varje veckas tema blir fler och fler. Självklart är det fantastiskt roligt att vi växer. Men antalet bidrag gör att det ibland kan kännas svårt att hinna med att titta på alla bidrag, än mer hinna kommentera.
Så vi testar att göra en begränsning till ett bidrag per deltagare. Ni får gärna lämna feedback sen på hur ni tycker det fungerar och gör då det helst på Flickr. Jag tackar Jens Rydén som lyfte diskussionen här och stärkte en tanke som jag haft sen strax innan jul. Och 1 bidrag/deltagare kan vara en lösning för en tid framöver.
Som vanligt kan du ju såklart ladda upp tio eller hundra ytterligare foton på temat på ditt eget Flickr-konto eller på din blogg. Du kan också lägga en länk till övriga foton du tagit på temat, i beskrivningen av det foto som du väljer att posta i Flickrgruppen Fotosöndag.

double focusing
”double focusing” AttributionNoncommercialShare Alike Some rights reserved by camil tulcan

GÖR SÅHÄR

Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.

  • Du taggar din bild med ”FS110213”, ”fotosondag” och ”sjalvbild” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#sjalvbild”. Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
  • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

/Maja & Mattias

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: