Veckans tema är ”Sakta”

by Maja on 15 maj, 2012

Ett mycket personligt valt tema denna gång. Jag, och jag tror många med mig, behöver en broms och sakta ner något nu. Aldrig har livet gått fortare än nu för mig. Ordet ”rusar” räcker inte ens till, det fullkomligt skenar fram. Kanske därför förra veckans lilla miss, med ett tema som vi faktiskt haft en gång tidigare.

Det är en intensiv period för många, skolorna fyller på med aktiviteter av alla de slag, på alla arbetsplatser skyndas det och jäktas det för att allt ska hinnas med innan sommaren. Men vi har en kort vecka här. Och möjligheten att kanske få ta det lite lugnare någon dag kring Kristi Himmelfärd. Därför tänkte jag att tema ”Sakta” kunde vara passande. Hoppas ni får njuta av sol, värme och – stillhet.

Ta hand om er,

Maja

time slows ii
”time slows ii”, AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by † mexico rosel †

TEMAT TAGGAS

 • FS120520
 • Hopp
 • Fotosondag

GÖR SÅHÄR

 • Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.För att bilden ska bli sökbar och möjlig att plocka in i vårt bildspel under måndagen efter inlämnning så taggar du denna vecka din bild på Flickr med: ”FS120520”, ”Sakta”, ”Fotosondag”.
 • Bidraget, fotot ska vara nytaget från det datum då temat släpps, fram till bidragen lämnas in på söndagen aktuell vecka.
 • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
 • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
 • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med: #fotosondag och #sakta
 • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
 • Diskutera Fotosöndag på Flickr!
 • När du lämnar in din bild i vår Flickrgrupp Fotosöndag godkänner du samtidigt att vi får publicera bilden på vår sajt och att Feber får publicera den i sammanhanget ”Febers Fotosöndag-favoriter”.

Grupp-reglerna i Flickr ser ut såhär

 1. Du ska ha tagit bilden själv. Den ska alltså vara i grunden fotografisk, men du får redigera den i ett bildbehandlingsprogram.
 2. Ladda upp en (1) bild per vecka och tema. Lämna in på söndagen först!
 3. Tagga din bild enligt instruktioner på fotosondag.se
 4. När du lämnar in din bild i denna grupp godkänner du också att vi använder den i blogginlägg på Fotosöndag samt att Feber Foto använder din bild i sammanhanget: ”Febers Fotosöndag-favoriter”.

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du läsa mer här.

Leave a Comment

{ 2 comments… read them below or add one }

Pernilla maj 20, 2012 kl. 19:16

Du har skrivit att temat ska taggas hopp…

Svara

Maja maj 20, 2012 kl. 21:35

Ja tokigt – det blev fel. Men fs-taggen är den som hämtar in bilderna så jag lät det vara. Tack för uppmärksammandet iaf 🙂

Svara

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: