Veckans tema är ”Avsked”

by Joakim Berndes on 28 oktober, 2014

Hej fina fotovänner!

Jag startade Fotosöndag våren 2010, mest som en rolig grej tillsammans med ett litet gäng fotointresserade på Twitter. Fyra år har gått och det är nu dags för mig att tacka för mig och gå vidare med andra projekt. Det har varit fantastiskt roligt att se Fotosöndag utvecklas från, ja hur många var vi i början, sju stycken om jag minns rätt till idag långt över tusen medlemmar. Alla fantastiska foton, alla fina mail och tack som dykt upp i inkorgen emellanåt. Fotosöndag är enkelt men fiffigt, i begränsningen kommer vi åt friheten. Jag vill tacka för alla bilder jag har fått tagit del av, alla fina tolkningar och alla spännande diskussioner. Med tema ”Avsked” vinkar jag hejdå och önskar alla er fotoentusiaster många fina kreativa fotodagar framöver tillsammans med Joakim Berndes och Mattias Eneling Johnsson som planerar att driva allt vidare precis som vanligt.

Kram på er!

// Maja

 

Veckans tema är ”Avsked”. Inlämning på söndag den 2 november.  Lycka till med fotograferandet!

// Mattias och Joakim

Ett Avsked filmproduktion

”Ett avsked” Rikard LagerbergSome rights reserved

 

TEMAT TAGGAS

 • FS141102
 • avsked
 • fotosondag

GÖR SÅHÄR

 • Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över. För att bilden ska bli sökbar och möjlig att plocka in i vårt bildspel under måndagen efter inlämnning så taggar du denna vecka din bild på Flickr med: ”FS141102”, ”avsked”, ”fotosondag”.
 • Bidraget, fotot ska vara nytaget från det datum då temat släpps, fram till bidragen lämnas in på söndagen aktuell vecka.
 • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
 • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
 • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med: #fotosondag och #avsked
 • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
 • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

Grupp-reglerna i Flickr ser ut såhär

 1. Du ska ha tagit bilden själv. Den ska alltså vara i grunden fotografisk, men du får redigera den i ett bildbehandlingsprogram.
 2. Ladda upp en (1) bild per vecka och tema. Lämna in på söndagen först!
 3. Tagga din bild enligt instruktioner på fotosondag.se

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du läsa mer här.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: