Veckans tema är ”Automatik” | i samarbete med Photoshop day 2013

by Maja on 10 september, 2013

Ny vecka och nytt tema, nu fotar vi på ”Automatik”. Vi får återigen presentera temat med en samarbetspartner. Denna gång Photoshop day.

Tävlingsdags
Vill du kan du denna vecka lägga på en extra tagg på ditt inlämnade bidrag för att delta i tävlingen och ha möjligheten att vinna en biljett till Photoshop day som anordnas i Malmö, Göteborg och Stockholm i början av oktober.

Temat för veckan, och för tävlingen om du väljer att delta i denna, är alltså ”Automatik”. Inlämning sker i Flickr-gruppen söndagen den 15 sep. Taggar plus alla instruktioner finner du längst ned i den här bloggposten.

Jury
Vi bakom Fotosöndag ( Maja, Joakim och Mattias) tillsammans med Tomas Holmqvist kommer agera jury denna gång. Vi kommer tillsammans välja ut det bidrag vi tycker är det bästa utifrån temat. Vinnaren får en biljett på valfri ort i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Vinnaren presenteras den 18 september här på bloggen och tar själv kontakt med Batteri Kommunikation och meddelar vilken ort man kommer delta på. 

 

PHOTOSHOP DAY 2013

Photoshop day är en seminariedag för alla som älskar fotografi, bilder och Photoshop oavsett om du arbetar som fotograf eller bara älskar att jobba i Photoshop och med bild.

Föreläsare är Jesper Waldersten, Stefan Ohlsson, Bengt och Sören Larsson, Hannah Modigh, Lars Romson. Seminarien hålls 3:e oktober i Malmö, 5:e oktober i Göteborg och 12:e oktober i Stockholm. Se mer och boka en biljett på www.photoshopday.com.

Nu har en som är med på Fotosöndag har möjligheten att få en biljett på valfri ort i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Ni får möjlighet att vara med på seminariet och allt som ingår. Välkommen till en laddad dag full av kunskap och inspiration!

/Tomas

Ha en härlig septembervecka och låt kameran gå varm! Lycka till om du bestämmer dig för att delta i tävlingen! / Maja, Joakim och Mattias och Tomas Holmqvist, Batteri Kommunikation

Polaroid Closeup Test In Mirror with 3x Closeup Filter
”Polaroid Closeup Test In Mirror With 3x Closeup Filter”, AttributionNoncommercialNo Derivative Works Some rights reserved by adoephoto


TEMAT TAGGAS

 • FS130915
 • automatik
 • fotosondag

om du väljer att delta i tävlingen lägg till taggen…

 • fs_photoshopday2013

GÖR SÅHÄR

 • Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.För att bilden ska bli sökbar och möjlig att plocka in i vårt bildspel under måndagen efter inlämnning så taggar du denna vecka din bild på Flickr med: “FS130915″, “automatik”, “fotosondag”. För att delta i veckans tävling lägg också till taggen: fs_photoshopday2013
 • Bidraget, fotot ska vara nytaget från det datum då temat släpps, fram till bidragen lämnas in på söndagen aktuell vecka.
 • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen “Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
 • I gruppen “Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
 • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med: #fotosondag och #automatik
 • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
 • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

Grupp-reglerna i Flickr ser ut såhär

 1. Du ska ha tagit bilden själv. Den ska alltså vara i grunden fotografisk, men du får redigera den i ett bildbehandlingsprogram.
 2. Ladda upp en (1) bild per vecka och tema. Lämna in på söndagen först!
 3. Tagga din bild enligt instruktioner på fotosondag.se

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du läsa mer här.

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: