Juli månads tema är ”Sommarminne”

by Maja on 21 juni, 2011

Hej alla ni underbara deltagare i Fotosöndag!

Ett år har gått fort och vi vill passa på att tacka för allt ert engagemang. Alla bidrag ni lämnat in. Alla otroliga tolkningar. Alla generösa kommentarer på Flickr – som utvecklar oss alla till att se mer, se utanför och testa något nytt.

Det är sommar igen, och efter att ha betat oss igenom ruskiga novemberteman, friska januariteman såväl som blåsiga aprilteman – så är det då dags för ett sommaruppehåll. Vi presenterar idag det tema som gäller över sommaren. Temat är fritt och enkelt. Vi väljer ut sommarens bästa bild helt enkelt.

Temat är ”Sommarminne”. Inlämning sker under söndagen den 7 augusti. Passa på att snäva av temat ytterligare genom att lära er det där ni gått och funderat på… kanske att redigera till svartvitt, skapa ett montage, eller fota med kort skärpedjup. Lycka till och vi ser fram emot att se Flickr-gruppen fyllas med era sommarminnen den 7 augusti.

Men – vänta! Helt stilla blir det inte här på bloggen än. Denna vecka presenterar vi en ny Fotosöndag Profil. Så kika in på torsdag kl 15:30 och fyll på med inspiration inför ledigheten.

Vi önskar nu er alla en varm, solig och skön sommarledighet med mycket fotograferande. Vi ses i augusti igen och vi kan utlova en spännande höst!

/Maja och Mattias

Strawberry cheesecake
Copyright All rights reserved by sebbesula

TAGGAS

  • FS110807
  • Sommarminne
  • Fotosondag

GÖR SÅHÄR

Är du ny deltagare i Fotosöndag? Välkommen att fråga oss på Twitter eller maila oss på info[a]fotosondag.se om det är något du undrar över.

  • Du taggar din bild med ”FS110807”, ”fotosondag” och ”sommarminne” – det för att den ska dyka upp på vår sida här!
  • Du kan ladda upp bilden var du vill, men gör det gärna på flickr och i gruppen ”Fotosöndag” om du vill att dina bilder ska synas här på sidan.
  • I gruppen ”Fotosöndag” lämnar du in ditt bidrag (1 bild) och först på söndagen.
  • Twittrar du om ditt bidrag, tagga gärna med ”#fotosondag” och ”#sommarminne”.
  • Bloggar du om ditt bidrag, länka gärna till detta inlägget och hämta gärna en av våra banners här.
  • Diskutera Fotosöndag på Flickr!

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: