Bidrag till temat “Paus”

by Mattias on 28 juni, 2010

Paus var ett intressant tema, många olika tolkningar. Men, också många ganska lika tolkningar. Vid en högst ovetenskaplig genomgåg hittade jag till exempel ungefär 10 bilder på människor vid vatten, 7 bilder på trötta/sömniga barn, 11 bilder i stillebenstil, 8 bilder med upplagda fötter och 4 referenser till dass.

Här nedan ser du en slideshow med bidragen från vår grupp ”fotosöndag” på flickr.

Powered by Flickr Gallery

Syns inte din bild ovan, kontrollera att du 1) lagt in den i flickr gruppen ”Fotosöndag” och 2) taggat den med temaordet ”paus”. Från och med nu syns även bilder som inte har temaordet som tagg utan kanske i titel eller beskrivning. Men, tagga gärna med temaordet i fortsättningen ändå.

Jag vill också ge ett litet extra uppmärksammande till Kristian Ekfors som i sin bild ”Gear doesn’t matter” inte bara fångat temaordet paus med lite avslappnande midsommarläsning, utan dessutom hela andan bakom fotosöndag. Just det att ”Gear doesn’t matter”. Snyggt!

Gear doesn't matter

PS.
I skrivande stund är det 77 bilder i poolen på flickr som är taggade med ”paus”. Jag väljer att visa alla bilderna (gränsen är i detta inlägg satt till 100 bilder) på framsidan av fotosondag.se. Vad säger du som läser, är det för många? Ge oss feedback här eller på twitter @fotosondag.
DS.


Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: