Bidrag till tema ”Kort skärpedjup”

by Maja on 26 juli, 2010

Veckans tema ”Kort skärpedjup” var av det mer tekniska slaget. Det diskuterades på Twitter kring om det är fusk att använda sig av en applikation för att uppnå resultatet av det korta skärpedjupet. Vi ville öppna för den möjligheten! Det för att även de som inte äger en kamera där det finns möjligheter att göra manuella inställningar av bländaren, skulle kunna vara med och bidra.

Ja, vad är fusk? Finns det rätt och fel? Det här bloggade Jens Rydén om den 23 juli, ”Vad är en bra bild?”, perfekt läsning i hängmattan! Diskutera gärna vidare i vårat forum…

Här nedan ser du en slideshow med bidragen som taggats med ”kortskarpedjup” från vår grupp ”fotosöndag” på flickr.

Powered by Flickr Gallery

Syns inte din bild ovan? Kontrollera att du:

  • lagt in den i flickr gruppen ”Fotosöndag” och
  • taggat den med temaordet ”kortskarpedjup”

Från och med nu syns även bilder som inte har temaordet som tagg utan kanske i titel eller beskrivning. Men, tagga gärna med temaordet i fortsättningen ändå.

Imorgon tisdag kommer veckans nya tema, håll utkik efter det. Håll även utkik efter veckans profil som vi publicerar på torsdag.

Leave a Comment

{ 2 comments… read them below or add one }

David juli 26, 2010 kl. 23:31

Ingen utav mina 4 bilder kom med. Vad tycker vi om det? Diskreminering. Blä!

Svara

Maja juli 27, 2010 kl. 00:16

Hej David!

Har du lagt in en eller två bilder på Flickr-gruppen Fotosöndag och taggat med ”kortskarpedjup”? I så fall bör den dyka upp här. Kolla att du taggat rätt! 🙂 Ingen diskrimineras vet du. Ha en fortsatt fin kväll.

Svara

Previous post:

Next post: